ZOZNAMKA
- Marián Šimkovič
- Moderátor
- Dátum registrácie:03 Apr 2008 21:34
Dovolujem si obnovit tuto temu nakolko povodne forum nie je mozne vlozit do noveho forumu.
Volam sa Marián Šimkovič a som členom prezídia SBA a bonsai klubu Danubius Bratislava. Bonsajom sa venujem od roku 1992. Bol som samouk a robil som vela chyb. Az po prichode do BA klubu v roku 2000 som sa poucil ze pestovat bonsaje je celozivotna zalezitost. Clovek sa uci stale nieco nove. Som znamy tym ze pestujem stromceky so semien aj ked v poslednej dobe ma ocarilo vzdusne potapanie. Rad sa tu s Vami podelim o Vase skusenosti pri pestovani bonsajov. Moju fotku najdete v menu clenovia prezidia SBA.
Zelam Vam vela uspechov pri pestovani bonsajov.[/b]
Volam sa Marián Šimkovič a som členom prezídia SBA a bonsai klubu Danubius Bratislava. Bonsajom sa venujem od roku 1992. Bol som samouk a robil som vela chyb. Az po prichode do BA klubu v roku 2000 som sa poucil ze pestovat bonsaje je celozivotna zalezitost. Clovek sa uci stale nieco nove. Som znamy tym ze pestujem stromceky so semien aj ked v poslednej dobe ma ocarilo vzdusne potapanie. Rad sa tu s Vami podelim o Vase skusenosti pri pestovani bonsajov. Moju fotku najdete v menu clenovia prezidia SBA.
Zelam Vam vela uspechov pri pestovani bonsajov.[/b]
- OXO
- Dátum registrácie:04 Apr 2008 16:02
- Kontaktovať užívateľa:
Zdravím všetkých kolegov
Volam sa Peter Rešetka,pochádzam z Jacoviec pri Topolčanoch.Tomuto krásnemu umeniu sa venujem tretím rokom...Zatial skôr objavujem a učím sa - preto vždy rád príjmem radu od svojich skusenejších kolegov.
Momentálne žijem v Bratislave.Teším sa ako spolu budeme zaplnať toto forum.
Momentálne žijem v Bratislave.Teším sa ako spolu budeme zaplnať toto forum.
- sesino
- Dátum registrácie:04 Apr 2008 20:57
Ahojte volam sa Svetozar Kolenicka ,"sesino" . Pochadzam z Brezna , teraz byvam v Hornych Obdokovciach pri Topolcanoch,
bonsaje -tomuto umeniu sa venujem dost davno. Moj prvy bonsaj bola lipka, tu pestujem od roku 1986.Vela kamaratov so spoznal na stranke SBA.
bonsaje -tomuto umeniu sa venujem dost davno. Moj prvy bonsaj bola lipka, tu pestujem od roku 1986.Vela kamaratov so spoznal na stranke SBA.
- Prílohy
-
- Sveto1.jpg (2.12KiB)9369 zobrazení
Naposledy upravil/-a sesino v 13 Apr 2008 20:46, upravené celkom 1 krát.
- vlado
- Dátum registrácie:03 Apr 2008 19:43
- Kontaktovať užívateľa:
- Juraj Szabo
- Prezident
- Dátum registrácie:05 Apr 2008 19:29
- Kontaktovať užívateľa:
Ahojte , volam sa Juraj Szabo a pochdzam z Košic.Som členom Košickeho klubu a pravidelne navštivujem Prešovske bonsajcentrum Shohin .Mam tu čest že sa môžem učit od takych panou bonsajistou ako su Milan Roskoš , Rene Lempel , Julius Kolesar a samozrejme od Zuzky Tinkovej.Tak milovnici bonsajou na tejto stranke pridajte sa a napište niečo o sebe.Rad poradim aj začiatočnikom , kontakt -Juraj Szabo ,Sidlisko nad Jazerom, Košice , tel. 0907928826
- Prílohy
-
- tonia-česko.JPG (25.42KiB)9358 zobrazení
Naposledy upravil/-a Juraj Szabo v 14 Dec 2008 20:27, upravené celkom 1 krát.
Ja
Zdravím....Volám sa ADAM......etoadam......a som nadšenec pre toto prekrásne umenie, zatial zbieram skúsenosti a učím sa .....foto. moment. nemám doložím neskôr. Pochádzam z Kysúc.....
O bonsaje sa priebežne zaujímam 10 rokov, ale stale je to málo nato, aby som sa niečím pochválil...tot vse....
O bonsaje sa priebežne zaujímam 10 rokov, ale stale je to málo nato, aby som sa niečím pochválil...tot vse....

-
- Člen SBA
- Dátum registrácie:08 Apr 2008 23:24
Ahojte,volam sa Juraj Formel ,byvam v Luziankach pri Nitre:o bonsaje sa zaujimam od 1996 a suiseky od jesene 2006.Som rad ze je tu znova forum.Furt som zaciatocnik,furt niekde zacinam
.....tel.cislo.0907/577426

- Prílohy
-
- DSCF7865.JPG (22.56KiB)9274 zobrazení
Naposledy upravil/-a Juraj Formel v 24 Dec 2008 02:14, upravené celkom 1 krát.
- ivet mikesova
- Člen SBA
- Dátum registrácie:07 Apr 2008 11:22
- Kontaktovať užívateľa:
Tak sa pridavam aj ja, sice prva, ale dufam, ze nie posledna zena tejto zoznamky. Byvam pri Piestanoch v obci Banka, tejto zalube so stromcekmi, lebo bonsajmi sa to nazyvam este neda, sa venujem nieco vyse roka a pestujem ich na dvoh balkonoch, ktore som si vybavila za pomoci mojho manzela roznymi polickami a regalikmi. Mam za sebou nejake prve solo tvarovacky, na ziadne prednasky nikam nechodim, som samouk, zatial. Studujem, pozorujem, skusam a ucim sa.
- Prílohy
-
- ... urcite ma vzdy spoznate podla zubateho usmevu :-)
- Moje foto.JPG (4.43KiB)9195 zobrazení
-
- Dátum registrácie:09 Apr 2008 18:20
Ahojte,volám sa Adrián Podoba a žijem vo Veľkých Levároch na Záhorí.Som členom bratislavského bonsajklubu Danubius.Bonsajom sa venujem asi 11 rokov, no tak intenzivnejšie asi 8 rokov.Pridávam a fotku pre tých,ktorí ma nepoznajú osobne.Teším sa na pokec a výmenu skúseností so všetkýmí na tejto stránke.
- Prílohy
-
- P1000252.JPG (8.45KiB)9087 zobrazení
maro077
Ahojte, volám sa Marian Mariančík a bonsajom sa venujem zhruba piaty rok. Teda snažím sa a skúšam robiť bonsaje. Mám približne 40-ks len vonkajších bonsajov. Som samouk, pracujem ako živnostník v oblasti záhradníctva...realizácie záhrad a ich údržba. Mám strednú záhradnícku čo mi dosť pomohlo pri začiatkoch. Skoro vôbec ich netvarujem...mám v tom veľké medzery. Mám 29 rokov. www.mariancik.sk koho by zaujímalo niečo viac.
- Erik Križovenský
- Člen SBA
- Dátum registrácie:19 Apr 2008 00:22
- Kontaktovať užívateľa:
moje osobné údaje
moje osobné údaje:
Erik Križovenský
http://www.atelierbonsai-element.com
Nová štvrť 3
082 12 Kapušany
atelier.knihy@post.sk
mob: 0903 654 891

Erik Križovenský
http://www.atelierbonsai-element.com
Nová štvrť 3
082 12 Kapušany
atelier.knihy@post.sk
mob: 0903 654 891

Naposledy upravil/-a Erik Križovenský v 01 Apr 2013 07:06, upravené celkom 4 krát.
-
- Dátum registrácie:26 Jún 2009 17:51
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ZOZNAMKA
Zdravim!
Volamsa Juro
adresa: Lehotska53 Novaky
tel: 0915 094 880
moja praca-zaujmi : Tattoo-umenie-keramika-psi-bonsai
za keramiku a stromky vdacim mojmu otcovy ktory dlhe roky pestuje a mnato draplo ties .
niesom clenom ziadneho klubu nerad sa drzim pravidiel mam rad svoju cestu a svoje oci ktore vnimaju umenie posvojom
kazdy ma unas dvere otvorene
Volamsa Juro
adresa: Lehotska53 Novaky
tel: 0915 094 880
moja praca-zaujmi : Tattoo-umenie-keramika-psi-bonsai
za keramiku a stromky vdacim mojmu otcovy ktory dlhe roky pestuje a mnato draplo ties .
niesom clenom ziadneho klubu nerad sa drzim pravidiel mam rad svoju cestu a svoje oci ktore vnimaju umenie posvojom
kazdy ma unas dvere otvorene