ZOZNAMKA

alex
Člen SBA
Člen SBA
Dátum registrácie:22 Máj 2008 21:29
Re: ZOZNAMKA

Príspevok od užívateľa alex » 18 Dec 2009 11:22

ahoj som alex, hľadám niekoho z regiónu / Lučenec, Rimavská Sobota, Brezno, Revúca, Rožňava/.
Mám 38 rokov, bonsajom sa venujem asi 10 rokov, začínal som ako väčšina na balkóne, teraz už mám zopár prebonsajov po prvom tvarovaní s Milanon Roskošom, potrebujú doladiť a presadiť do misiek. Hľadám niekoho na občasné stretnutia a výlety na yamadori.
alex

Rudolf Fraštia
Dátum registrácie:06 Apr 2008 11:17
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rudolf Fraštia » 13 Jan 2010 09:34

Alex, Robo, Vlado a určite množstvo ďalších by ľahko našlo odpoveď aj na týchto stránkach, ale žiaľ dodnes sa nepodarilo zrealizovať myšlienku interaktívnej mapy pestovateľov bonsajov - viď vedľajšie fórum - preto vám neostáva iné, iba čakať a hľadať iným spôsobom...
ale Vlado pre Teba mám radu - "Vladok" z týchto stránok je z BB...a vo ZV je J. Maňák - kontakty Ti viem dať cez e-mail (viď.naša stránka), pretože neviem, či by súhlasili so zverejnením.
Zdraví Rudo

Užívateľov profilový obrázok
Peter_M
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie:28 Mar 2008 21:12
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Peter_M » 13 Jan 2010 19:47

Ahoj Rudo
neviem či si pamätáš, ale z interaktívnej mapy zišlo , hlavne kvôli tomu ako tu píšeš:
kontakty Ti viem dať cez e-mail (viď.naša stránka), pretože neviem, či by súhlasili so zverejnením
preto som upustil od vývoja tejto pomôcky.

Alex, Robo, Vlado, Rudo keď ste prihlásený, vpravo hore je v menu: "Členovia", keď na to klikneš vylistuje ti všetkých členov fóra a pri ich menách je aj bydlisko..... samozrejme len u toho kto si to vyplnil v profile, a cez toto fórum je možné poslať dotyčnému súkromnú správu, preto znovu poprosím všetkých, ktorý chcú byť kontaktovaný resp. kontaktovateľný, aby vyplnili čo najviac chcených údajov....

Rudo podľa môjho názoru, kto nechce uviesť vo svojom profile ani kde býva, asi ťažko poskytne tlf. číslo, email, atď.
Ďakujem

Pavol Meňhert
Dátum registrácie:15 Jan 2010 20:32

Príspevok od užívateľa Pavol Meňhert » 20 Jan 2010 17:09

Ahojte !
Chcel som sa prihlásiť ako Pasha ( prezývka ) a prihlásil som sa ako Pavol Meňhert....takže ako sa volám ste sa dozvedeli z môjho prvého príspevku na tomto fóre... veď aj to moje prihlásenie bol dobrý fór....o bonsaje sa zaujímam už dlhšie (pasívne) a pestovať stromčeky som začal tak tri -štyri roky dozadu....keďže ich netvarujem ale pestujem nemám zatiaľ žiadny vypestovaný bonsai čo je jasné... bude mi to proste trvať dlho....mám len dva kúpené a ak mi prežijú bude to proste super....svoj dvorček pri dome sa snažím pretvoriť na niečo čo bude pripomínať japan garden... časom.... a suiseki ma chytlo až túto zimu.... začiatočník vo všetkom...ale teším sa na Vaše príspevky a rady pomocou ktorých sa budem môcť posúvať dopredu vo všetkých oblastiach... :D
Keďže som z Košíc snáď raz niekedy stiahnem k sebe Juraja S. kvôli rade či pomoci ... so stromkami ( bud. bonsai ? )

Neregistrovaný

Príspevok od užívateľa Neregistrovaný » 29 Júl 2010 19:24

Zdravim všetky milovníky bonsají.Volám sa Martin Iša r.1962.Teraz jsem toto forum objavil a těší ma, že som tu objavil "prcky", ktoré já mam najradšej.Omluvte prosím moju Slovenštinu, lebo já som sa narodil ako Čechoslovák a tak to aj zostaně.Buděm písať tak na pol. :wink: Všetkým prajem aby jim tento koníček priniesol len samů radosť. :thumright:

Andrej Biely
Dátum registrácie:01 Okt 2010 15:06

Príspevok od užívateľa Andrej Biely » 01 Okt 2010 15:21

Ahojj.Volám sa Andrej Biely-učok(prezývka).Je my 38 rokv a bonsajistyke sa venujem niečo cez 5 rokov,hlavne yamadori.Pochádzam z Hrochote okr.B.Bystrica.Dúfam že tu najdem nové kontakty hlavne z BB a stredneho slovenska ale aj nových priatelov-bonsajistiv ktory ochotne poradia :wink: .
Prílohy
DSC00327.JPG

alex
Člen SBA
Člen SBA
Dátum registrácie:22 Máj 2008 21:29

Príspevok od užívateľa alex » 11 Nov 2010 15:26

Ahoj Andrej, zopár ľudí, tu čo to s bonsajmi robí ozvi sa na alex8166@azet.sk, momentálne pracujem v BB., aktívny sú t.č. dvaja ľudia- Zvolen a BB.

mirko
Dátum registrácie:25 Feb 2011 16:26

Príspevok od užívateľa mirko » 06 Apr 2011 18:40

zdravim :) volam sa Mirec (meno mirko tu mam preto lebo ine nechcelo dať a myslel som si že sa bude dať zmeniť :D ale to nič )
mam 18 a pochadzam z Michaloviec je tu niekto z okolia?a momentalne som na škole v Košiciach tak ak je tu niekto z tadialto tak vskutku vyhovuje :)
Naposledy upravil/-a mirko v 17 Dec 2012 22:06, upravené celkom 2 krát.

Jano Peteraj
Člen SBA
Člen SBA
Dátum registrácie:01 Apr 2011 06:49

Príspevok od užívateľa Jano Peteraj » 14 Apr 2011 21:29

Ahojte!

Volám sa Jano a bývam v Brezne. Bonsaje pestujem cca. 10 rokov. Chcel by som sa skontaktovať s bonsajistami z Brezna a okolia. Kont. jan.peteraj@azet.sk

Rastislav Moravčík
Prezídium
Prezídium
Dátum registrácie:21 Apr 2009 11:05
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rastislav Moravčík » 26 Apr 2012 12:08

Ahojte všetci,
volám sa Rasťo, mám 35 rokov, bývam v Bernolákove. O bonsaje sa zaujímam približne 15 rokov, vážnejšie až posledné 3 roky, odkedy mám na ne trochu priestoru. Venujem sa vonkajším stromom, bytovky minimálne :wink: .
Som samouk (knihy a internet), nie som členom žiadneho klubu. Učím sa z rôznych bonsajových fór, aj z tohto nášho slovenského. Doposiaľ som bol pozorovateľ, tak je hádam na čase sa aj zapojiť :) Zdravím všetkých nadšencov ministromov.

Martin Krivošík
Prezídium
Prezídium
Dátum registrácie:15 Sep 2008 13:33
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Martin Krivošík » 26 Apr 2012 13:43

ahoj Rasťo, vždy sa tešíme keď medzi nás pribudne ďalší nadšenec. Najbližšou našou akciou bude Národná výstava 16. a 17. 6. v Hlohovci. Nemáš to ďaleko. Ak prídeš, tak sa neboj ozvať a osloviť niektorého z nás. Môžeš sa povypytovať na veci, ktoré ťa zaujímajú. Na hlavnej stránke SBA je v ľavom menu - Interaktívna mapa, tu môžeš nájsť bonsajistov v tvojom okolí a skontaktovať sa s nimi. Želám veľa radosti z bonsajov.

Hrabkovský
Dátum registrácie:18 Máj 2011 11:12

Príspevok od užívateľa Hrabkovský » 26 Apr 2012 20:38

Zdravím všetkých nadšencov bonsajov.

Volám sa Marek,mám 24 rokov,pochádzam z Košíc kde som sa presťahoval s rodičmi konečne na dedinu kde máme kopec voľného miesta pre stromčeky. Bonsaje ma očarili pred dvoma rokmi no nebolo miesto kde by som ich pestoval.Bonsajom sa venujem druhým rokom,vlastne to niesu žiadne bonsaje ale yamadori. Venovať by som sa chcel vonkajším stromčekom,no mám aj dve pokojovky ktorým sa celkom darí.
Som samouk a dosť čítam fóra,knihy a pod.. V skratke asi všetko :)
Marek Hrabkovský

ajwn
Dátum registrácie:06 Júl 2012 08:52

Príspevok od užívateľa ajwn » 28 Máj 2013 17:22

Cafte all.. nejaky cas sem chodim citat prispevky, sem tam nieco zavesim aj ja /39r./. Venujem sa bonsajom od r. 1999, kedy som spoznal Cyrila Tatranskeho, ktory ma pritiahol do bonsai klubu v BA. Par rokov som chodil po mudrosti do klubu, ale casom som prestal chodit do klubu, kedze stredy mavam v praci dlheee.
Kedze som nemal dlho ani balkon ani zahradu a stromy ma lakali, tak som zacal vela citat a zhanat stromy v hodne do interieru. Takze, venujem sa prevazne tropickym a subtropickym stromom ako su: BAOBAB, AKACIA, JAKARANDA, MYRTA, OLIVA, BUXUS HARLANDII, SERISSA,LEUCEANA GLAUCA, FIKUSY....
Prílohy
phpThumb_generated_thumbnail.png
ajwn
phpThumb_generated_thumbnail.png (2.89KiB)9741 zobrazení
49-Myrta 13.09.2012.jpg
Myrta
49-Myrta 13.09.2012.jpg (8.41KiB)9741 zobrazení
69-Fikus lesík 11.09.2012.jpg
fikus-lesik
69-Fikus lesík 11.09.2012.jpg (12.05KiB)9741 zobrazení
109-Adansonia Digitata 11.09.2012.jpg
Baobab africky
109-Adansonia Digitata 11.09.2012.jpg (9.78KiB)9741 zobrazení
Fotografie0701.jpg
Serissa foetida
Fotografie0701.jpg (21.5KiB)9741 zobrazení

Felix
Dátum registrácie:01 Feb 2013 15:20

Príspevok od užívateľa Felix » 30 Máj 2013 23:38

Ahojte volám sa Félix mám 52 rokov a pochádzam zo Sabinova. Stromčekom som sa začal venovať asi pred piatimi rokmi.Moje prvé stromčeky boli javor, buk. lipa a breza. Po návšteve Prešovskej výstavy v roku 2009 som sa začal intenzívnejšie venovať tejto krásnej záľube.

GarMi
Dátum registrácie:22 Feb 2016 20:33

Príspevok od užívateľa GarMi » 22 Feb 2016 21:37

Všetkých zdravím,
moje meno je Miro a po dlhom čase som sa tu zjavil a znova zaregistroval. Väčšinou som sem zablúdil len tak, pokukal čo nové a zdúchol. :mrgreen:
Ani som si nevšimol, že moje ,,prastaré,, príspevky sú už vedené už len ako hosť. Nie že by ich bolo veľa.
Bonsaje riešim už od škôlky, keď som mame v záhradke orezal tuju do výšky môjho dosahu podľa vzoru nástenného kalendára, ktorý netuším skade sa u nás doma zobral( mama to vôbec neocenila). A od vtedy sa všetko pod mojimi rukami menilo na stromčeky.
Laicky sa venujem bonsajistike cca 10rokov. Neviem či to môžem uviesť, lebo tento vek prežil len jeden môj ,, bonsaj,,, a veľa ich za mnou nevidno. Som skôr samouk, čo moje stromčeky často porazilo. Ale raz...
Rád chodím na výstavy, keď sa dá a nenápadne fandím tomuto umeniu.
Všetkým prajem veľa úspechov a málo škodcov.
Miro Garaj

Napísať odpoveď