Opustil nás Vincko

Napísať odpoveď
Martin Krivošík
Prezídium
Prezídium
Dátum registrácie:15 Sep 2008 13:33
Kontaktovať užívateľa:
Opustil nás Vincko

Príspevok od užívateľa Martin Krivošík » 11 Okt 2015 20:09

Priatelia,
so zármutkom Vám oznamujem, že nás dnes, 11.10., navždy opustil náš kamarát Vincent Vadovský.
Všetkým nám bude chýbať, ale zostane nám navždy v srdciach.

Posledná rozlúčka s Vinckom bude v stredu 14. októbra o 15. hodine na cintoríne v Hlohovci.
Prílohy
Vincko3.jpg
Vincko3.jpg (17.23KiB)5546 zobrazení

Vladok
Prezídium
Prezídium
Dátum registrácie:15 Apr 2008 15:56

Re: Opustil nás Vincko

Príspevok od užívateľa Vladok » 12 Okt 2015 07:51

Úprimnú sústrasť pozostalým, bonsajistom a suisekárom tiež a Vinckovi do neba vďaka za spoločne prežité chvíle v tejto našej komunite.
Vlado z BB.

Rudolf Fraštia
Dátum registrácie:06 Apr 2008 11:17
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Rudolf Fraštia » 12 Okt 2015 21:47

Široké srdce, progresívna myseľ a neskutočne šikovné ruky - som šťastný, že som to vo chvíľach s Vinckom mohol priamo zacítiť, prežiť, či vidieť ... a o to viac smutnejší, že sa to už nikdy nezopakuje...

Dajzy z jeho rúk sa právom pýšia remeselnou zručnosťou, neopakovateľnou originalitou, ideou, ktorá im dokázala vdýchnuť dušu - sú to drahokamy nášho hobby. A určite navždy zostanú zhmotnenou spomienkou na dobrého priateľa nielen pre mňa, ale i väčšinu z nás bonsajistov.

Ďakujeme Vincko
Zdraví Rudo

Užívateľov profilový obrázok
Juraj Szabo
Prezident
Prezident
Dátum registrácie:05 Apr 2008 19:29
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Juraj Szabo » 15 Okt 2015 06:35

Počas celej Národnej výstavy v Banskej B. som nevedel čo mi tam chýba . Všetko bolo v poriadku len akási iskra tam chýbala. Až na galavečery sa to vyjasnilo že Vincko bol tá iskra ktorá chybala . Mne a aj ostatným. Poznal som ho krátko ale patril k ľuďom ktorý zanechajú v človeku výraznú stopu. Bol milý , zhovorčivý a veľmi skúsený človek. Je veľká škoda že musel odísť. Ešte raz úprimnú sústrasť celej rodine a priateľom.

Napísať odpoveď