Nováčik, tak kde Vás nájdem :)

Napísať odpoveď
johny1979
Dátum registrácie:09 Dec 2019 10:21
Nováčik, tak kde Vás nájdem :)

Príspevok od užívateľa johny1979 » 09 Dec 2019 20:29

Dlhšie som rozmýšlal nad tym či tu môžem založit takýto príspevok, či tu nemate nahodou dáky systém, vyzerá to tu upratane, tak sa ospravedlnujem ak Vam to tu kazím.

Páni, kde Vás najdem, stretnem, som priamo z BB, ako celoživotná činžiakova krysa som sa prestahoval do RD, po 4 rokoch mam prerobene a mozem sa hadam zacat venovat aj koničku ktory sa mi v detstve vždy pačil, lenže sa to nepačilo tým Zelkovym z baumaxu :D takze sa chcem poriadne rozbehnut, nasavam informacie z webu, z fór, knižiek. Ibaze lepsie je raz zaziť, vidiet ako sto krát počuť. Zatial z okolia poznám iba pána Beláka. Ako to funguje v BB? Spozoroval som ze fora trochu umreli, lebo mam pocit ze 2010-2013 tu bol dáky Bóóóm :) skoda to som nestihol heh, ale urcite vsetci od vtedy nabrali skusenosti a rozhľadu tak len dobre. Viem ze je teraz trochu mimo sezonu ale o to lepsie byť pripraveny. Otazočka je tu teda niekto? :shock:

Vladok
Prezídium
Prezídium
Dátum registrácie:15 Apr 2008 15:56

Re: Nováčik, tak kde Vás nájdem :)

Príspevok od užívateľa Vladok » 10 Dec 2019 11:14

Ahoj,
ak poznas Janika tak ti mohol dat informacie o nas "Bystricanoch". Pozri si aktivity Bonsaj klubu tu na fore a urcite sa najde oznam aj tu o najblizsom stretnuti na jar 2020. Teraz "oddychujeme", nic nechystame.
Zatial tolko.
Vlado Krisko

Napísať odpoveď