Penjing 6
-
- Site Admin
- Dátum registrácie: 29 Aug 2010 14:43
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Penjing 6
Tie skaly su super, stromceky este trocha nepripravene, uvidime za par rokov 

- Mimo
- Dátum registrácie: 14 Júl 2015 08:16
- Kontaktovať užívateľa:
Jasne niektore su nove a pár ich má rok v miske a budú tvarované časom špeciálne pre túto krajinku 

- peter G
- Dátum registrácie: 11 Sep 2012 08:27
Mimo, ako môžeš tvrdiť, že tie hraby sú malé? Kukni na vlak! Neskutočná ilúzia:) Klobúk dolu.
long live your 盆栽
Peter Greguš
Peter Greguš
- Mimo
- Kontaktovať užívateľa:
-
- Prezídium
- Dátum registrácie: 21 Apr 2009 11:05
- Kontaktovať užívateľa:
Mimo, kompozične je to veľmi fajn, to pochválili aj na IBC.
Trošku vadí ten okraj dosky...neviem či to je nejaká kamenná platňa, tie bledé hrany ma rušia. Ale neber to v zlom, iba môj postreh. Normálne si ma inšpiroval na krajinku, svah s tými kameňmi je parádny
Trošku vadí ten okraj dosky...neviem či to je nejaká kamenná platňa, tie bledé hrany ma rušia. Ale neber to v zlom, iba môj postreh. Normálne si ma inšpiroval na krajinku, svah s tými kameňmi je parádny

- Mimo
- Kontaktovať užívateľa:
Prečo v zlom?
Ja si cením každý názor. Je to sivá mramorová doska. Možno ju skúsim zakryť machom uvidíme ako to bude vyzerať
Keď spravíš tu krajinku nezabudni ju šupnuť sem potom nech sa pokocháme
Krajiniek nikdy nieje dosť.

Keď spravíš tu krajinku nezabudni ju šupnuť sem potom nech sa pokocháme

-
- Dátum registrácie: 29 Feb 2016 01:54
Mimo, je to krásné, ja som zas rád, ze dosku vidno je, aspon vieme na com to sedí, casom budes k tym hrabom musiet kupit aj väčšiu súpravu [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]tak za 20 rokov
Fakt krása.
Odoslané pomocou Tapatalk
Fakt krása.
Odoslané pomocou Tapatalk
- Mimo
- Kontaktovať užívateľa:
- peter G
Ahoj, klobúk dolu koľko stromov tam držíš v dobrej kondícii. Asi by si uvítal spätné pučanie a pár vetiev aj nižšie na stromoch...
Predposledný obrázok - paráda z tejto perspektívy.
Predposledný obrázok - paráda z tejto perspektívy.
long live your 盆栽
Peter Greguš
Peter Greguš
- Mimo
- Kontaktovať užívateľa:
Ahoj 
Práve že niektoré nižšie vypučané som strihal.
V takejto kompozícii by to bolo veľmi neprehľadné, aj v naších lesoch sú koruny väčšinou vysoko na bukoch a hraboch,
To chcem napodobniť.
A ináč by sa vlastne ani nedalo tak sú nahusto že by to bola len zelená masa...čo vlastne pred prestrihaním bola

Práve že niektoré nižšie vypučané som strihal.
V takejto kompozícii by to bolo veľmi neprehľadné, aj v naších lesoch sú koruny väčšinou vysoko na bukoch a hraboch,
To chcem napodobniť.
A ináč by sa vlastne ani nedalo tak sú nahusto že by to bola len zelená masa...čo vlastne pred prestrihaním bola

- Mimo
- Kontaktovať užívateľa:
- peter G
Neviem, ale aspoň za vláčikom by som ten obrast pustil nižšie. Druhy s menšími listami by boli uveritelnejšie. Ale o penjingoch len čisto teoreticky...
long live your 盆栽
Peter Greguš
Peter Greguš
- Mimo
- Kontaktovať užívateľa:
Nebolo by vidno skaly. Chcem aby sa to začínalo rozvetvovať v 3/4 výšky stromčekov.
Áno menšie listy by bodli, ale zase kmene by nevyzerali tak ako naše buky a hraby v lesoch.
Teraz to mám väčšinu dňa v tieni, nechávam stromčeky rásť, možno keď to o pár rokov bude mať viac svetla a budem aj defoliovať, bude to lepšie
Áno menšie listy by bodli, ale zase kmene by nevyzerali tak ako naše buky a hraby v lesoch.
Teraz to mám väčšinu dňa v tieni, nechávam stromčeky rásť, možno keď to o pár rokov bude mať viac svetla a budem aj defoliovať, bude to lepšie

-
- Člen SBA
- Dátum registrácie: 12 Mar 2012 18:59
Nazdar,jedna mala pripomienka chcelo by to fotku pred zostrihom a po zostrihu.Inač veľmi pekný nápad a páči sa mi to.Peter-Levoča.